Easy Paleo Pecan-crusted Salmon
Easy Paleo Pecan-crusted Salmon by Blue Valley Kitchen,
Thïs pâléö pécân-crùstéd sâlmön ïs ân éâsy wây tö trânsförm sâlmön ïntö söméthïng éxtrâ délïcïöùs! It’s âlsö Whölé30-frïéndly.
Prep Time: 10 minutes
Cook time: 30 minutes
Total time: 40 minutes
Servings: 3 Servings
• 1 cùp (110 grâms) pécâns ör wâlnùts
• 3/4 téâspöön sâlt
• 1/2 téâspöön fréshly gröùnd blâck péppér
• 2 téâspööns hérbs dé Prövéncé (ör Itâlïân séâsönïng)
• 1/8 téâspöön smökéd pâprïkâ (ör régùlâr pâprïkâ)
• 3 1/2 tâbléspööns (49 grâms) cöcönùt öïl ör 1/4 cùp (56 grâms) ùnsâltéd bùttér för â dâïry + nön-whölé30 vérsïön
• 2 8-öùncé (225-grâm) sâlmön fïlléts (1 lb / 450 grâms tötâl)
• lémön slïcés, öptïönâl
KEEP GOING TO THE NEXT PAGE FOR INSTRUCTIONS
1. Préhéât thé övén tö 350 °F (175 °C). Gét öùt â câssérölé dïsh lârgé énöùgh för thé sâlmön. Plâcé thé pécâns ïn thé câssérölé dïsh ând töâst thé pécâns för 3 mïnùtés, mïx, ând töâst för ânöthér 3-5 mïnùtés ör ùntïl thé pécâns sméll töâsty. Rémövé fröm thé övén ând tùrn thé héât ùp tö 400 °F (205 °C).
2. Whïlé thé pécâns âré cöölïng, plâcé thé sâlt, péppér, hérbs dé Prövéncé, smökéd pâprïkâ ând cöcönùt öïl ïn â hïgh-pöwéréd bléndér ör â fööd pröcéssör. Oncé thé pécâns hâvé cööléd, âdd thém ând thén pùlsé â féw sécönds ör ùntïl thé pécâns âré nïcély gröùnd. If ùsïng â hïgh-pöwéréd bléndér, bé véry, véry câréfùl thât yöù dön't övérpröcéss thém! It's éâsy tö dö.
3. Gréâsé thé câssérölé dïsh ând plâcé thé sâlmön fïlléts ïn théré. Dïvïdé thé pécân mïxtùré ïn hâlf ând pât événly övér thé töp öf éâch fïllét.
4. Bâké för 14-20 mïnùtés ör ùntïl thé töppïng hâs lïghtly bröwnéd ând thé fïsh flâkés wïth â förk. Sérvé ïmmédïâtély wïth frésh lémön slïcés, ïf désïréd.
Read More this full recipes at Easy Paleo Pecan-crusted Salmon
Thïs pâléö pécân-crùstéd sâlmön ïs ân éâsy wây tö trânsförm sâlmön ïntö söméthïng éxtrâ délïcïöùs! It’s âlsö Whölé30-frïéndly.
Prep Time: 10 minutes
Cook time: 30 minutes
Total time: 40 minutes
Servings: 3 Servings
INGREDIENTS:
• 1 cùp (110 grâms) pécâns ör wâlnùts
• 3/4 téâspöön sâlt
• 1/2 téâspöön fréshly gröùnd blâck péppér
• 2 téâspööns hérbs dé Prövéncé (ör Itâlïân séâsönïng)
• 1/8 téâspöön smökéd pâprïkâ (ör régùlâr pâprïkâ)
• 3 1/2 tâbléspööns (49 grâms) cöcönùt öïl ör 1/4 cùp (56 grâms) ùnsâltéd bùttér för â dâïry + nön-whölé30 vérsïön
• 2 8-öùncé (225-grâm) sâlmön fïlléts (1 lb / 450 grâms tötâl)
• lémön slïcés, öptïönâl
KEEP GOING TO THE NEXT PAGE FOR INSTRUCTIONS
INSTRUCTIONS:
1. Préhéât thé övén tö 350 °F (175 °C). Gét öùt â câssérölé dïsh lârgé énöùgh för thé sâlmön. Plâcé thé pécâns ïn thé câssérölé dïsh ând töâst thé pécâns för 3 mïnùtés, mïx, ând töâst för ânöthér 3-5 mïnùtés ör ùntïl thé pécâns sméll töâsty. Rémövé fröm thé övén ând tùrn thé héât ùp tö 400 °F (205 °C).
2. Whïlé thé pécâns âré cöölïng, plâcé thé sâlt, péppér, hérbs dé Prövéncé, smökéd pâprïkâ ând cöcönùt öïl ïn â hïgh-pöwéréd bléndér ör â fööd pröcéssör. Oncé thé pécâns hâvé cööléd, âdd thém ând thén pùlsé â féw sécönds ör ùntïl thé pécâns âré nïcély gröùnd. If ùsïng â hïgh-pöwéréd bléndér, bé véry, véry câréfùl thât yöù dön't övérpröcéss thém! It's éâsy tö dö.
3. Gréâsé thé câssérölé dïsh ând plâcé thé sâlmön fïlléts ïn théré. Dïvïdé thé pécân mïxtùré ïn hâlf ând pât événly övér thé töp öf éâch fïllét.
4. Bâké för 14-20 mïnùtés ör ùntïl thé töppïng hâs lïghtly bröwnéd ând thé fïsh flâkés wïth â förk. Sérvé ïmmédïâtély wïth frésh lémön slïcés, ïf désïréd.
Read More this full recipes at Easy Paleo Pecan-crusted Salmon
705 Comment
Rated 3/57 based on 57 Customer Reviews