Parmesan Crusted Chicken with Bacon
Parmesan Crusted Chicken with Bacon by Blue Valley Kitchen,
It's ân éxtrâördïnâry dây för Pârmésân Crùstéd Chïckén wïth Bâcön!
Prep Time: 30 minutes
Cook time: 30 minutes
Total time: 60 minutes
Servings: 4 Servings
• Oïl för fryïng - âböùt 1/2 - 3/4 cùp
• 4 bönéléss skïnléss chïckén bréâsts - âböùt 4-5 öz éâch
• 3/4 cùp Pârmésân chéésé
• 1/4 tsp gârlïc pöwdér
• 1/4 tsp péppér
• 1/2 tsp sâlt
• 1-1 1/2 cùps shréddéd Asïâgö chéésé
• 3-4 slïcés bâcön - cöökéd ând crùmbéd (cân léâvé slïghtly ùndér-döné, ït wïll fïnïsh cöökïng ùndér bröïlér)
• 1 égg béâtén
• 1 tâbléspöön wâtér
KEEP GOING TO THE NEXT PAGE FOR INSTRUCTIONS
1. Préhéât övén tö 350 dégréés
2. In â smâll shâllöw böwl, mïx égg ând wâtér
3. In ânöthér shâllöw böwl, mïx Pârmésân chéésé, péppér sâlt ând gârlïc
4. Héât öïl övér médïùm hïgh héât
5. Dïp éâch chïckén bréâst fïrst ïn égg mïxtùré thén ïn chéésé
6. Fry ïn höt öïl ùntïl crùst ïs göldén bröwn
7. Prépâré â bâkïng pân by cövérïng wïth föïl ând plâcïng wïré râck ön töp
8. Plâcé chïckén ön râck ând bâké âböùt 20 mïnùtés ör ùntïl jùïcés rùn cléâr
9. Tïmé wïll dépénd ön thïcknéss öf chïckén
10. Rémövé fröm övén ând tùrn övén tö bröïl
11. Töp éâch pïécé öf chïckén wïth Asïâgö chéésé ând bâcön ând plâcé ùndér bröïlér tö mélt chéésé
Read More this full recipes at Parmesan Crusted Chicken with Bacon
It's ân éxtrâördïnâry dây för Pârmésân Crùstéd Chïckén wïth Bâcön!
Prep Time: 30 minutes
Cook time: 30 minutes
Total time: 60 minutes
Servings: 4 Servings
INGREDIENTS:
• Oïl för fryïng - âböùt 1/2 - 3/4 cùp
• 4 bönéléss skïnléss chïckén bréâsts - âböùt 4-5 öz éâch
• 3/4 cùp Pârmésân chéésé
• 1/4 tsp gârlïc pöwdér
• 1/4 tsp péppér
• 1/2 tsp sâlt
• 1-1 1/2 cùps shréddéd Asïâgö chéésé
• 3-4 slïcés bâcön - cöökéd ând crùmbéd (cân léâvé slïghtly ùndér-döné, ït wïll fïnïsh cöökïng ùndér bröïlér)
• 1 égg béâtén
• 1 tâbléspöön wâtér
KEEP GOING TO THE NEXT PAGE FOR INSTRUCTIONS
INSTRUCTIONS:
1. Préhéât övén tö 350 dégréés
2. In â smâll shâllöw böwl, mïx égg ând wâtér
3. In ânöthér shâllöw böwl, mïx Pârmésân chéésé, péppér sâlt ând gârlïc
4. Héât öïl övér médïùm hïgh héât
5. Dïp éâch chïckén bréâst fïrst ïn égg mïxtùré thén ïn chéésé
6. Fry ïn höt öïl ùntïl crùst ïs göldén bröwn
7. Prépâré â bâkïng pân by cövérïng wïth föïl ând plâcïng wïré râck ön töp
8. Plâcé chïckén ön râck ând bâké âböùt 20 mïnùtés ör ùntïl jùïcés rùn cléâr
9. Tïmé wïll dépénd ön thïcknéss öf chïckén
10. Rémövé fröm övén ând tùrn övén tö bröïl
11. Töp éâch pïécé öf chïckén wïth Asïâgö chéésé ând bâcön ând plâcé ùndér bröïlér tö mélt chéésé
Read More this full recipes at Parmesan Crusted Chicken with Bacon
343 Comment
Rated 3/182 based on 182 Customer Reviews